Webinaari: Projektin ohjausryhmän tavoitteet ja tehtävät

Time: 02.10.2024 13:00
Duration: 45 min

Ilmoittaudu

Projektin ohjausryhmä toimii organisaation johdon ja projektia toteuttavan organisaation välissä. Projektin ohjausryhmän tarkoituksena on varmistaa strategisten tavoitteiden ja tahtotilan toteutuminen projektin tulosten kautta.  Ohjausryhmän tulisi toimia projektin ”hallituksena” ja mahdollistaa projektipäällikön (”toimitusjohtajan”) toimintaedellytykset.

Miksi sitten kuitenkin projektin maksavaa johtoa pitää jatkuvasti vakuutella projektin tärkeydestä? Miksi projektin omistajalta ei löydy aikaa tavoitteita kirkastavalle työpajalle tai resursointia koskevalle kokoukselle? Joskus ohjausryhmä mikromanageroi, toisinaan projektiomistaja ei ole ehtinyt edes vilkaista aineistoja. Päätöksiä ei synny, koska kaikki eivät ilmesty projektiohjausryhmän kokouksiin paikalle. Tuntuvatko nämä tilanteet ja kysymykset tutuilta?

Ohjausryhmän roolit ja vastuut ovat kuitenkin usein epäselvät. Projektiomistajan tehtävää ei usein priorisoida riittävästi. Tule mukaan webinaariimme, jossa puhutaan näistä tärkeistä asioista!

Webinaarin ajankohta: keskiviikko 2.10.2024 klo 13.00 – 13.45. Webinaari on maksuton.

Ohjausryhmäwebinaarin asiantuntija

Projektiasiantuntijana webinaarissa on Niklas Reuter. Hän toimii konsulttina ja valmentajana Projnik firmassaan. Niklaksen erikoistumisalueisiin kuuluvat projektihallinta, johtaminen ja yritysvastuu. Niklas on aikaisemmin toiminut mm. kansainvälisten organisaatioiden ohjelmajohtajana ja projektipäällikkönä sekä suomalaisten konsulttiyritysten asiantuntijana.

Tieturilta löydät yli 40 koulutusta projektityöhön, mm:

Katso kaikki projektikoulutuksemme

Katso myös blogi- ja webinaaritallennetarjontamme aiheesta

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS.

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.