Webinaari: SAFe 5.0 uudet ominaisuudet

Time: 04.12.2019 13:30
Duration: 45 minuuttia

Suositusta skaalatun ketterän mallista SAFe:sta (Scaled Agile Framework) on julkaisussa uusi versio SAFe 5.0. Webinaarissa agile-ammattilainen valottaa uudistusta ja sen merkitystä.

Webinaari on suunnattu ketteryydestä ja SAFesta kiinnostuneille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Sisältö SAFe-webinaarissa

Tule kuuntelemaan Talent Basen ketterien menetelmien valmentajan huomiot SAFen uusista ominaisuuksista esimerkkien ja kokemustensa kautta. Webinaarissa käydään läpi suurimpia muutoksia ja niiden yhteensopivuutta aikaisempiin versioihin. Uusina asioina viimeisimpään versioon ovat mukaan tulleet mm.:

  • Uudistetut ydinkompetenssit
  • Koko liiketoiminnan ja organisaation ketteryyden tärkeyttä korostettu
  • Asiakasnäkökulman ja palvelumuotoilun nostaminen selkeämmin keskiöön
  • Yhdistyneet tiimi- ja program tasot

Webinaarin asiantuntijana on Vesa Purho, joka työskentelee Talent Basella johtavana konsulttina Lean-Agile palvelualueella. Vesalla on yli 20 vuoden kokemus avainrooleista niin perinteisissä kuin ketterissä kehitysprojekteissa telekommunikaation, mobiililaitteiden, valmistavan teollisuuden ja finanssialan yrityksissä. Hän on Sertifioitu SAFe® Program Consultant (SPC) ja ollut SAFe-transformaatioissa mukana niin RTE:nä, Scrum Masterina, tuoteomistajana kuin Agile Coachina. Vesalla on kokemusta myös projekti- ja kehityspäällikön sekä tiiminvetäjän rooleista.

Webinaari pidettiin 4.12.2019.

Tieturin ketteryyskoulutuksia

SAFe

Scrum Alliance:

Kaikki Agile, Lean ja Scrum -koulutukset näet tästä.

Tags

Ketteryys SAFe