Webinaari: Uuden scrum-tiimin käynnistys 

Time: 16.02.2024 10:00
Duration: 45 min

Tässä webinaarissa saat vinkkejä, miten pääset alkuun uusien tiimien kanssa ja mahdollistat hyvän alun scrum-tiimin toiminnalle.  

Scrum masterin ydintaitoja ovat mm. muuntaa ryhmä ihmisiä tehokkaaksi tiimiksi ja mahdollistaa aito arvontuotto scrumilla. Nämä taidot eivät kuitenkaan synny yhdessä yössä, vaan vaativat kokemusta erilaisista tiimeistä ja heidän kanssaan koetuista haasteista ja onnistumisista. Usein uudet scrum masterit ovat jo kerryttäneet tätä kokemusta tiimityöstä tiimiläisen roolissa tai taitojen kerryttäminen alkaa hyppäämällä mukaan olemassa olevaan tiimiin. Oletpa scrum masterin “urapolulla” kokeneempi ammattilainen tai vasta matkasi alussa, on todennäköistä, että jossain vaiheessa pääset osallistumaan kokonaan uuden scrum-tiimin perustamiseen.  Mistä lähteä tällöin liikkeelle? Mitä pitäisi huomioida ennen ensimmäistä sprinttiä? Tule mukaan tähän webinaariin saamaan vinkkejä tiimien käynnistämiseen ja löytämään vastauksia näihin kysymyksiin. 

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Si­säl­tö scrum-tiimiwe­bi­naa­ris­sa:

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Pulahdus scrum masterin rooliin 
  • Mistä tunnistaa tehokkaan tiimin? 
  • Uusi tiimi? Valmistautuminen ensimmäiseen sprinttiin 
  • 3 + 1 työkalua avuksi liikkeellelähtöön 

Webinaarin ajankohta: perjantai 16.2.2024 klo 10.00 – 10.45.

Scrum asian­tun­ti­ja

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä erilaisten tilaisuuksien fasilitoinnista. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC), Certified LeSS Practitioner (CLP) sekä Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.  

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Scrum Master Scrum Product Owner Scrum