Microsoft Word

Microsoft Word on yksi maailman suosituimmista tekstinkäsittelyohjelmista, ja siinä on monia etuja käyttäjälle.
Katso koulutukset

Microsoft Word on yksi maailman suosituimmista tekstinkäsittelyohjelmista, ja siinä on monia etuja käyttäjälle. Kun osaat käyttää Wordia oikein, se helpottaa monen asiakirjan, kuten esim. kokousmuistioiden, ohjetekstien tai oman CV:n luomista ja muokkausta.  

Microsoft Word palvelee sinua paremmin, kun osaat käyttää sitä tehokkaasti 

  • Tekstin muokkaus ja muotoilu: Word tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja tekstin muokkaamiseen ja muotoiluun. Voit helposti lisätä ja poistaa tekstiä, muuttaa fontteja, kappaleiden muotoilua, lisätä kuvia ja taulukoita sekä käyttää automaattisia oikoluku- ja kirjoitusvirheiden korjaustoimintoja. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit luoda ammattimaisen näköisiä asiakirjoja. Microsoft Word intensiivikurssi auttaa sinua oppimaan tuntemaan Wordin toimintoja paremmin.  
  • Wordin tehokkaat työkalut: Word sisältää monia tehokkaita työkaluja, kuten sivunumerointi, sisällysluettelo, viittaukset, taulukot, tekstikehykset, ehdotus- ja muutoshallinta, sanakirja ja paljon muuta. Nämä työkalut auttavat sinua järjestämään, viittaamaan ja hallitsemaan asiakirjoja tehokkaasti. Näitä työkaluja voit harjoitella kahden tunnin tiiviillä Word-perusteet kahdessa tunnissa -kurssilla. Myös Word-jatkokurssilla saat lisäoppia  
  • Yhteistyö ja jakaminen: Word mahdollistaa useiden käyttäjien yhteistyön samassa asiakirjassa. Voit jakaa asiakirjan muiden kanssa ja antaa heidän muokata sitä samanaikaisesti. Tämä helpottaa ryhmätyötä ja nopeuttaa yhteisen asiakirjan luomista. 
  • Laajat integraatiot: Word integroituu saumattomasti muiden Microsoftin sovellusten, kuten Excelin ja PowerPointin, kanssa. Voit esimerkiksi lisätä laskentataulukoita tai esityksiä Word-asiakirjoihin tarvittaessa. Lisäksi Word tukee myös monia kolmansien osapuolien sovelluksia ja laajennuksia, mikä laajentaa sen toiminnallisuutta entisestään. 

Miksi osallistua koulutuksiin Microsoft Wordin käytössä?  
Vaikka Word on monille tuttu sovellus, sen syvällisempi tuntemus ja tehokas hyödyntäminen voivat parantaa tuottavuutta ja auttaa luomaan parempia asiakirjoja. Koulutukset opettavat sinulle Wordin edistyneitä toimintoja, kuten taitto- ja sivunmuotoilua, sisällysluettelon hallintaa, asiakirjan mallien luomista ja kehittyneitä tekstinmuokkaustoimintoja. Näitä ominaisuuksia pääset harjoittelemaan kurssilla Word – raportit, väitöskirjat ja muut pitkät asiakirjat ja Tarrat ja joukkokirjeet – apuna Excel ja Word 

Koulutukset voivat auttaa sinua oppimaan ajansäästövinkkejä, parhaita näppäinkomentoja ja käytäntöjä Wordin tehokkaaseen käyttöön. 

Tieturin Microsoft Word -koulutuksissa voit osallistua peruskurssista vaativampiin kursseihin.  

Toteutamme kaikki koulutukset myös asiakaskohtaisena. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää