Testauskoulutukset

Varmista toimivuus, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys testauksella.
Katso koulutukset

Haluamme auttaa sinua kehittymään testauksen ammattilaisena ja parantaa testausosaamistasi. Riippumatta siitä, millainen testaaja olet, koulutuksemme auttavat sinua kehittymään ja varmistamaan, että testausprosessisi ovat johdonmukaisia ja tehokkaita. 

Testausprosessien ja -työtapojen kehittäminen

Tieturin suosittu Testauksen valmennusohjelma tarjoaa kattavan koulutuskokonaisuuden, jossa opit testauksen perusperiaatteiden lisäksi myös tietynlaisen kaavan ja työvaiheet, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen testauksen toteuttamiseksi.  

TMMi keskittyy testaus- ja kehitysprosessin muuttamiseen sekä kehittämiseen sellaiseksi, että vikojen etsimisen sijasta keskitytään vikojen ennaltaehkäisemiseen. TMMi® Professional -kurssilla opit tapoja tunnistamaan TMMi-prosessin mahdollisuudet ja hyödyt. 

Tietoturvatestaus vähentää haavoittuvuuksia

Sovellusten ja järjestelmien tietoturvariskien tunnistamisessa tietoturvatestaus on tärkeässä osassa. Tietoturvatestauksen avulla voidaan tunnistaa sovellusten tai järjestelmien haavoittuvuudet, jotka voivat johtaa tiedon menettämiseen tai muihin vakaviin ongelmiin.  

Kun haluat oppia tietoturvatestausta, Web-sovellusten tietoturvatestaus -kurssilla opit tärkeimpiä tietoturvatestauksen periaatteita ja työkaluja. Lisäksi tutustut tyypillisiin web-sovellusten haavoittuvuuksiin ja siihen, kuinka niitä voidaan havaita erilaisilla testaustyökaluilla. 

Käytettävyystestaus osana palveluiden kehitystä

Hyvän palvelun kehittämiseen tarvitaan aidosti ymmärrystä käyttäjistä. UX ja käytettävyystestaus -koulutus auttaa sinua suunnittelemaan palveluita käyttäjäkokemuksen näkökulmasta ja ohjaamaan tuotekehitystä käyttäjäystävällisemmäksi. Kurssilla opit käytännön harjoitusten avulla käytettävyystestauksen roolin käyttäjäystävällisten palveluiden suunnittelussa sekä rakentamisessa. 

Ohjelmistokehittäjän vastuulla oleva testaus Java-projekteissa

Kehittäjillä on hyvä olla ymmärrys siitä, mitä sovelluskehittäjän vastuulla olevasta testaamiseen voi kuulua. Javan hallitseville ohjelmistokehittäjille tarjoamme erilaisia pikakursseja testien kirjoittamiseen omissa Java-projekteissa. 

Testauksen perusteet Javalla -koulutuksessa opit yleisimmät testauskirjastot ja -kehykset JUnitin, Hamcrestin ja Mockiton. Kun hallitset JUnitin tai Mockiton, Spring Boot testaus tarjoaa entistä enemmän repertuaariisi hyvän palvelinkoodin testauksen taitoja, jotka ovat tärkeitä Spring Boot -sovelluskehityksessä.

Ajankohtaista luettavaa

Blogi 5.3.2024

Vuoden testaaja 2023 -ehdokkaat vastaavat: tekoälyn vaikutukset testaukseen

Lue lisää

Katso webinaarit

Webinaari: ISTQB-kurssien ja -sertifikaattien tarjonta laajenee – mitä ISTQB-ekosysteemiin kuuluu?

Aika: 03.06.2024 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää

Webinaari: Testauksen johtaminen hyödyntää liiketoimintaa ja koko organisaatiota

Aika: 27.11.2023 12:00
Kesto: 60 min

Lue lisää