Tietoa meistä

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on ICT-koulutuksen edelläkävijä, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan ja digitalisaation muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi.

Olemme alamme monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta ja digitaaliset toimistotyövälineet.

35-vuoden kokemus, jatkuva kehittyminen sekä tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa tekevät meistä ICT-koulutusten edelläkävijän, jonka osaamiseen voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa.

Katso yritysvideomme. 

Laatu ohjaa tekemistämme

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme erinomaisen koulutuskokemuksen, joten seuraamme ja kehitämme työmme laatua jatkuvasti. Inspecta on myöntänyt Tieturille ISO 9001 -sertifikaatin, joka on luotettava todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämiseksi.

ISO 9001 -sertifikaatin ohella Tieturin laatupolitiikka luo perustan laatutyöllemme. Laatupolitiikkamme tavoitteena on toimintamme erinomainen laatu sekä palveluidemme hyvä hinta-laatusuhde, jotka luovat perustan kannattavalle toiminnalle. Laatupolitiikkamme peruselementtejä ovat:

  • standardoidut prosessit
  • luottamus palveluketjuun
  • aktiiviset kokeilut tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä 

Laatujärjestelmä ja laatupolitiikka kattavat kaiken toimintamme ja ovat oleellisia tekijöitä menestyksessämme. Ne auttavat meitä analysoimaan prosessimme ja asiakastarpeemme, mikä edistää strategiassa ja toimintasuunnitelmissa asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Toimimme rehdisti ja luotettavasti kaikkia sidosryhmiämme kohtaan - olemmekin Luotettava Kumppani. 

Koulutuksia jo ATK-ajoilta

Olemme kouluttaneet IT-osaajia ATK-ajoista läpi 90-luvun IT-buumin ja nykyisen teknologisen mullistuksen. Yhdessä laajan ja ammattitaitoisen kouluttajaverkostomme kanssa seuraamme ICT-alan kehitystä ja varmistamme, että koulutuksemme vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Autamme sinua kehittämään osaamistasi. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat koulutukset.

 

Sertifikaattimme

ISO 9001:2015Luotettava kumppani

Soprano Oyj

Tieturi on osa Soprano Oyj:tä. Yhdessä Ruotsissa toimivan Informatorin kanssa olemme Pohjoismaiden suurin IT- ja digitalisaatiokouluttaja.

Mukana kasvua ja menestystarinoita rakentamassa:

MIFIN tarjooma on koottu mif.fi-koulutusportaaliin

Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsingin pörssissä.

Soprano Plc logo