Tietoa meistä

Tieturi tarjoaa koulutusta, joka kantaa myös tulevaisuudessa

Tieturi on vuonna 1983 perustettu valmennus-, koulutus- ja konsultointipalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme johtamiseen, ohjelmistokehitykseen, infrastruktuurin ja tiedonhallintaan sekä toimistotyöskentelyyn liittyviä palveluita.

Pitkä kokemus tuo varmuuden osaamisesta sekä näkemyksen, joka kantaa myös tulevaisuudessa.

Tieturi tarjoaa ratkaisuja

Valmentajana teemme asiakkaamme kanssa tiivistä yhteistyötä. Haluamme, että valmennuksemme vaikutus on huomattavissa ja mitattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa. Valmennustyömme kasvattaa sekä yksilön että organisaation osaamista ja tuottavuutta.

Laatu on meille tärkeää

Haluamme jatkuvasti palvella asiakkaitamme paremmin. Tarkkailemme koko ajan työmme laatua ja tunnustuksena siitä Inspecta on myöntänyt Tieturille ISO 9001 -sertifikaatin.

Laatujärjestelmä on oleellinen tekijä organisaation menestyksessä. Se auttaa analysoimaan organisaation omat prosessit ja asiakastarpeet ja tukee näin tavoitteiden saavuttamisessa. Inspectan myöntämä ISO 9001 -sertifikaatti on luotettava todistus, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

Tieturi on koulututtanut IT-osaajia jo ATK-ajoista vuodesta 1983. Pyrimme pitämään Suomen IT-osaajien kärjessä.

- Laaja kouluttajaverkostomme takaa aina parhaan kouluttajan käyttöösi
- Olemme kehittäneet koulutustarjontaamme jo yli 30 vuotta ja jatkamme tätä työtä päivittäin

Autamme sinua kehittämään osaamistasi. Määrittellään yhdessä tavoitteesi, minkä jälkeen ohjaamme sinut kohti tavoitteidesi saavuttamista. Tutustu Tieturin osaamiskartoituksiin.

Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat koulutukset

Soprano Oyj

Tieturi on osa Soprano Oyj:tä. Yhdessä Ruotsissa toimivan Informatorin kanssa olemme Pohjoismaiden suurin IT- ja digitalisaatiokouluttaja.

Mukana kasvua ja menestystarinoita rakentamassa:

MIFIN tarjooma on koottu mif.fi-koulutusportaaliin

Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsingin pörssissä.

Soprano Plc logo