Webinaari: Liiketoiminnan ketteryys (ja SAFe 5.0)

Aika: 15.04.2020 13:30
Kesto: 60 minuuttia

Liiketoiminnan ketteryys ja asiakaslähtöisyys ovat avainasemassa organisaation onnistumiselle nykyisessä, nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä riippumatta toimialasta tai käytetystä viitekehyksestä.

Myös SAFe® (Scaled Agile Framework) korostaa näitä uudessa 5.0 -versiossaan. Se tuo asiakkaan kaiken kehittämisen keskiöön sekä korostaa entistä enemmän koko organisaation ketteryyttä tarjoten ajatuksia myös heille, jotka eivät SAFe®-viitekehystä käytä.

Liity mukaan webinaariin kuulemaan agile-asiantuntijan huomioita liiketoiminnan ketteryydestä ja asiakaslähtöisyydestä, pohjautuen pitkään kokemukseen erilaisissa toimintaympäristöissä.

Webinaari on suunnattu kaikille liiketoiminnan ketteryydestä kiinnostuneille yrityksissä, yhteisöissä ja julkisella sektorilla.

Sisältö Liiketoiminnan ketteryys -webinaarissa

Webinaarin perustan muodostaa keskittyminen asiakaslähtöisyyteen, sen edellytyksiin ja käytännön menetelmiin sen hyödyntämiseksi. Toisena teemana keskitytään liiketoiminnan ketteryyteen, joka on elinehto reagoitaessa nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin. Tutustumme aiheisiin SAFe 5.0 -viitekehyksen kautta, mutta sen käyttö ei ole vaatimus läpikäytävien ajatuksien ja käytäntöjen hyödyntämiseksi.

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Anssi Rusanen, jolla on pitkä kokemus ketteristä menetelmistä, transformaatioista niihin sekä tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on sertifioitu SAFe Program Consultant (SPC)  ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa.

Webinaari on maksuton. Varaa itsellesi ajatuksia herättävä hetki ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Webinaari pidetty 15.4.2020 klo 13.30 – 14.30

Tieturin ketteryyskoulutuksia

SAFe 5.0

Scrum Alliance

Kaikki Agile, Lean ja Scrum -koulutukset näet tästä.

Asiasanat:

SAFe Agile Ketteryys