Webinaari: Ihmiset uuden PRINCE2® projektimallin keskiössä

Time: 20.03.2024 13:15
Duration: 45 min

Projektihallintaa ilman ihmisten johtamista?

Kuulostaa mahdottomalta, ja näinhän se onkin. Äskettäin julkaistu PRINCE2 projektimallin seitsemäs versio on vihdoin sijoittanut ihmiset keskiöön. Viesti kuuluu: ”People are central to the method”. Uudistettu PRINCE2 viitekehys käsittelee johtamista kolmen oleellisen aiheen kautta.

  • Muutoksen johtaminen,
  • tiimin johtaminen ja
  • viestinnän johtaminen

muodostavat yhdessä ihmiskeskeisen projektihallinnan ytimen PRINCE2 projektimallissa.

PRINCE2 on globaalisti yksi maailman tunnetuimpia projektijohtamisen malleja. Se venyy käytettäväksi hyvin erilaisissa projekteissa ja toimialariippumattomana sopii sovellettavaksi aiheeseen kuin aiheeseen. Nyt uudistetun version myötä PRINCE2 on entistä eheämpi ja hyvin selkokielinen. Uusimman version aiempaa tiivistetymmässä mallissa kuvataan nyt myös miten PRINCE2 mallin periaatteet linkittyvät ihmiskeskeiseen johtamiseen.

Ota omaan projektijohtamiseesi vinkkejä siitä miten uusi PRINCE2 7 käsittelee ihmisjohtamista osana projektihallintaa.

Webinaarin ajankohta: keskiviikko 20.3.2024 klo 13.15 – 14.00.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Projektiwe­bi­naa­rin koh­de­ryh­mä

Webinaari on suunnattu projektipäälliköille ja muille ammattilaisille, jotka työssään vetävät projekteja/hankkeita tai osallistuvat projekteihin yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Webinaarin projektiasiantuntija

Projektiasiantuntijana webinaarissa on Niklas Reuter. Hän toimii konsulttina ja valmentajana Projnik firmassaan. Niklaksen erikoistumisalueisiin kuuluvat projektihallinta, johtaminen ja yritysvastuu. Niklas on aikaisemmin toiminut mm. kansainvälisten organisaatioiden ohjelmajohtajana ja projektipäällikkönä sekä suomalaisten konsulttiyritysten asiantuntijana.

Tieturilta löydät yli 40 koulutusta projektityöhön, mm:

Katso kaikki projektikoulutuksemme

Katso myös blogi- ja webinaaritallennetarjontamme aiheesta

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS.

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

PRINCE2 Projektijohtaminen Projektipäällikkö