Webinaari: Kehitysjonon hallinnan haasteet

Time: 09.10.2020 10:00
Duration: 60 minuuttia

Pätevä backlogien käsittely on yksi onnistuvan ketteryyden olennaisimmista kulmakivistä. Ketterässä kehittämisessä korostuu tehokas kommunikointi ja jatkuvan palautteen avulla tapahtuva oppiminen, jotka tapahtuvat jatkuvan dialogin kautta. Kehitysjonot ovat työkaluja, joiden avulla kehittyvän tuotteen ominaisuuksista käytävää keskustelua hallitaan. Ne ovat muodoltaan yksinkertaisia, mutta sisällöltään vaativia. Käymme webinaarissa läpi joukon yleisiä haasteita kehitysjonojen hallinnassa – liity mukaan!

Webinaari on suunnattu (palvelun/tuotteen)kehityksestä kiinnostuneille ammattilaisille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Backlogin hallinta -webinaarin teemat

Käymme webinaarissa läpi joukon yleisiä kehitysjonon hallinnan haasteita – sekä ratkaisuja niihin. Käsiteltäviksi kehitysjonon hallinnan haasteiksi on käytännön kokemuksen perusteella valittu:

  • Yksityiskohtaisuuden taso
  • Liiketoimintanäkemys
  • Soveltuvuus ketterään kehitykseen
  • Vuoropuhelu
  • Toisto
  • Monen tiimin yhteistyö

Backlog-webinaarin asiantuntija

Pentti Virtanen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja Certified Scrum Trainer. Hänen erityisalueenaan on toiminnan kehittäminen erityisesti ketterillä Lean- ja Scrum-ajattelumalleilla. Pentin pitkä ja monipuoleinen työkokemus sisältää mm. käytännön projektijohtamista suuryhtiössa ja IT start-upin kasvutarinan 15 henkilöstä 500 henkilöön. Pentin tilaisuuksissa yhdistyvät vahva teoreettinen tausta ja opettavat tarinat hänen käytännön kokemuksistaan.

Tieturin ketteryyskoulutuksia

Tags

Product Owner Kehitysjono Backlog Tuoteomistaja