Webinaari: Ketteryydellä kasvuun

Time: 02.09.2021 13:30
Duration: 60 min

Organisaation kasvattaminen ja tehokkuus kuuluvat Scrum Masterin vastuualueelle. Ihmiset kaipaavat uusia haasteita ja organisaatiot haluavat kasvaa kooltaan ja liikevaihdoltaan asiakkaidensa myötä. Ihmiset ja heidän vuorovaikutuksensa ovat kriittinen menestystekijä yritysten kannattavassa kasvussa.

Epävarmuudessa viihtyvä, oppiva ja joustava organisaatio voi olla todellisuutta, kun Scrum Master luo ympäristön, jossa halutaan ja voidaan menestyä ja kasvaa.

Ketterä tiimi on huippuosaajien joukko, joka pysyy motivoituneena, kun he saavat aika ajoin uusia haasteita. Luodaan uusia tiimejä. Henkilöstö, ajattelutavat ja toiminta muuttuvat. Syntyy uudenlaisia urapolkuja.

Ketteryydellä kasvuun -webinaarin sisältö:

  • Ketterä kasvu
  • Viihtyminen epävarmuudessa
  • Kompetenssien luominen
  • Yhdestä Scrum-tiimistä eteenpäin

Webinaari on maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Webinaarin asiantuntija

Pentti Virtanen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja Certified Scrum Trainer. Hänen erityisalueenaan on toiminnan kehittäminen erityisesti ketterillä Lean- ja Scrum-ajattelumalleilla.

Pentin pitkä ja monipuoleinen työkokemus sisältää mm. käytännön projektijohtamista suuryhtiössa ja IT start-upin kasvutarinan 15 henkilöstä 500 henkilöön. Pentin tilaisuuksissa yhdistyvät vahva teoreettinen tausta ja opettavat tarinat hänen käytännön kokemuksistaan.

Tieturin ketteryyskoulutuksia:

Katso kaikki Agile, Lean ja Scrum -koulutuksemme

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tags

Scrum Ketteryys Scrum Master