EtusivuTekoäly (AI)Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto AI Master 2024 – 2025, syyskuu

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto AI Master 2024 – 2025, syyskuu

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_half

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto/ AI Master ohjaa organisaatiot uuteen aikakauteen kouluttamalla rohkeita ja innovatiivisia AI -kehitysammattilaisia organisaatioon.


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom


Kesto


Hinta

Kohderyhmä

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto/ AI Master sopii   henkilöille, joilla on mahdollisuus kehittää organisaation tekoälyn hyödyntämistä kokonaisvaltaisesti.

Kurssin sisältö

Juuri nyt on se hetki, kun on syytä varmistaa, että organisaatiosi pystyy hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti, laajamittaisesti, johdonmukaisesti ja turvallisesti.

AI Master –koulutus valmentaa sinua toimimaan organisaatiosi sisäisenä tekoälyammattilaisena. Pystyt olemaan johdon tukena esim. strategian työstämisessä, talouspuolen apuna suunnittelussa ja analysoinnissa, markkinoinnin apuna materiaalien tekemisessä jne. Tuet ja innostat eri henkilöstöryhmiä tekoälyn käytännön hyödyntämisessä jo koulutuksen aikana.

Tekoälykuiskaajana kasvatat koko yrityksen ennakoivaa kykyä selvitä tekoälyn tuomasta työn ja työelämän paradigmamuutoksesta.

Koulutuksen aikana suoritetaan Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Tutkinnon avulla koulutuksen opit viedään suoraan käytäntöön.

Tutkintokoulutus 27.9.2024 - 10.11.2025

MIF järjestää yhteistyössä paikallisen oppisopimustoimijan  kanssa AI Master -koulutuksen, jossa osallistujat hankkivat uutta osaamista toimintatapoja ja prosesseja kehittämällä ja osallistamalla henkilöstöä yhteistyöhön. Samalla kehitetään organisaation tekoälymainetta vahvasti huomioiden yritysten ja asiakkaiden tarpeet.

Hyötyjä

  • 0pit tekoälyn perusperiaatteet ja luontaiset toimintatavat omien projektiesi läpiviemiseen ja kehittämiseen.
  • Saat kyvyn kehittää organisaatiosi strategiaa, prosesseja ja brändiä tekoälyä hyödyntämällä.
  • Sinusta kasvaa organisaatiosi "tekoälykuiskaaja".
  • Saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin ja osaamista ryhmätyötaitoihin.
  • Pääset mukaan rakentamaan uutta ammattialaa ja tekoälykuiskaajien heimoa.

 

Aikataulu

Toteutusaika: 27.9.2024 - 10.11.2025