Microsoft Project

Microsoft Project on yleisesti käytetty projektinhallintaohjelmisto, jonka avulla suunnittelet ja hallinnoit projekteja.
Katso koulutukset

MS Project on yleisesti käytetty projektinhallintaohjelmisto, jonka avulla suunnittelet ja hallinnoit projekteja. Microsoft Project -koulutuksemme perehdyttävät sinut ohjelmistoon niin, että sen jälkeen osaat tehostaa projektiryhmän työtä ja priorisoida päivittäisiä työtehtäviä. Pystyt myös tekemään selkeitä esityksiä havainnollisessa muodossa työryhmälle, johdolle ja sidosryhmille raportointia varten.  

Microsoft Project helpottaa projektinhallintaa ja projektipäällikön tehtäviä monilla eri tavoin: 

  • Projektinhallinta tehokkaasti: Microsoft Project tarjoaa kattavat työkalut projektien suunnitteluun, aikatauluttamiseen, resurssien hallintaan ja tehtävien seurantaan. Sen avulla voit luoda selkeän ja jäsennellyn suunnitelman projektin vaiheista, resurssien käytöstä ja tehtävien aikatauluista. Tämä auttaa pitämään projektin hallinnassa ja varmistaa sen onnistumisen. 
  • Aikataulun hallinta: Microsoft Projectin avulla voit luoda ja hallita projektin aikataulua. Voit määrittää tehtävien kestoja, riippuvuuksia, prioriteetteja ja resursseja. Ohjelma laskee automaattisesti aikataulun perusteella projektin päivämäärät ja auttaa sinua havaitsemaan mahdolliset pullonkaulat tai viivästykset. 
  • Resurssienhallinta: Microsoft Project mahdollistaa resurssien tehokkaan hallinnan. Voit seurata resurssien käyttöä, tarkastella heidän saatavuuttaan ja varmistaa, että jokainen resurssi on oikein kohdennettu. Tämä auttaa optimoimaan resurssien käytön ja välttämään ylikuormitusta tai resurssien alikäyttöä. 
  • Raportointi ja seuranta: Microsoft Project tarjoaa monipuolisia raportointiominaisuuksia. Voit luoda visuaalisia raportteja projektin etenemisestä, kustannuksista, resurssien käytöstä ja aikataulusta. Näiden tietojen avulla voit helposti kommunikoida projektin tilanteesta sidosryhmien kanssa ja tehdä tarvittavia muutoksia projektin suunnitelmaan. 
  • Tiimityöskentely: Microsoft Projectin avulla voit jakaa projektisuunnitelman ja tehtävät tiimin jäsenten kanssa. Voit määrittää tehtävien vastuuhenkilöt, asettaa tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Tämä parantaa tiimityötä ja auttaa kaikkia pysymään ajan tasalla projektin tilanteesta. 

Microsoft Project -koulutuksemme antavat sinulle taidot hyödyntää sen ominaisuuksia ja hyötyjä tehokkaasti. Projektinhallinnan osaaminen on arvokasta monilla työpaikoilla ja voi avata mahdollisuuksia erilaisiin projekti- ja esimiestehtäviin. 

Katso MS Project -koulutuksemme 

Koulutuksissamme harjoittelet kokeneen kouluttajan opastuksella itse tekemällä hyödyntämään Microsoft Project -ohjelmiston olennaisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Tule oppimaan MS Project! 

Microsoft Project tehokas käyttö, osa 1 

Microsoft Project tehokas käyttö, osa 2 

Microsoft Project online 

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää