Microsoft Visio

Hallitse Microsoft Vision parhaimmat ominaisuudet.
Katso koulutukset

Microsoft Visio tarjoaa visuaalisen tavan monimutkaisten tietojen yksinkertaistamiseen ja välittämiseen. Visio tarjoaa käyttäjälleen laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla luot helposti mm. ammattitason prosessikaavioita, vuokaavioita, aikajanoja ja muita visuaalisia esityksiä. Sen avulla on myös helppo dokumentoida järjestelmiä, arkkitehtuuria ja muita suunnitelmia.  

Microsoft Vision parhaimpien työkalujen ja ominaisuuksien hallitsemisen avulla pystyt tehostamaan ja selkeyttämään viestintää, hahmottamaan ja suunnittelemaan toimintaan sekä tehostamaan prosesseja ja optimoimaan resursseja. Visio on integroitavissa vaivattomasti muihin Microsoft 365 -sovelluksiin, kuten Wordiin ja PowerPointiin, mikä mahdollistaa kaavioiden helpon jakamisen ja integroinnin muihin dokumentteihin. Microsoft Vision helppokäyttöisyys tekee siitä saavutettavan työkalun jokaiselle ilman syvällistä teknistä osaamista.  

Koulutuksemme tarjoavat sinulle kattavan osaamisen niin prosessien dokumentointiin kuin erilaisten mallipohjien ja raporttien tuottamiseen. Microsoft Visio osa 1 – prosessien dokumentointi -koulutuksessa opit prosessikaavioiden luomisen ja valmiiden piirrosten muokkaamisen. Kurssin jälkeen tunnet myös ohjelman mahdollisuudet, käyttötavat ja saat käyttöösi parhaat käytännöt kaavioiden luomiseen. Microsoft Visio osa 2 – mallit ja raportointi -koulutuksessa opit tuottamaan Vision viimeisteltyjä mallipohjia käyttäen mm. erilaisia teemoja ja tasoja. Kurssin jälkeen pystyt hyödyntämään ohjelman ominaisuuksia laajemmin, esim. automaattisia raportointiin liittyviä toimintoja ja ominaisuuksia.

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit

Webinaari: Microsoft Teamsin parhaat sovellukset – lisää tehokkuutta työntekoon, osa II

Aika: 21.09.2023 09:00
Kesto: 45 min

Lue lisää