Webinaari: 3 isoa muutosta työn tekemisessä – seuraako johtamisosaaminen mukana?

Aika: 15.10.2021 09:00
Kesto: 60 min

Viimeisen viiden vuoden aikana on organisaatioiden toiminnassa tapahtunut rakenteellisia muutoksia, jotka kyseenalaistavat perinteisen tavan ajatella johtamistoimintaa ja sen kehittämistä. Tässä kolme tunnistettua ilmiötä:

1. Kontrollia on yhä vähemmän ja tarve koordinointiin on kasvanut hurjasti

  • Organisaatioiden arvoketjut ovat muuttuneet arvoverkoiksi, joissa suuri osa tuotettavasta asiakasarvosta ei ole organisaation omassa kontrollissa

2. Sukupolvijohtaminen on samalla verkostojohtamista

  • Eri sukupolvien suhde työntekoon ja työpaikkaan on erilainen, samoin heidän odotusarvonsa johtamiselta. Myös juridiset suhteet organisaatioon vaihtelevat verkostomaisissa arvoketjuissa.

3. Analyyttinen data- ja kontrollijohtaminen korvautuu muilla taidoilla

  • Tekoälyn edistyessä ja analytiikan automatisoituessa myös johtajuuden avaintaidot muuttuvat – kohti tunteen johtamista. Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Kannattaa tulla kuulemaan lisää näistä teemoista JTOn webinaariin, jossa johtamisen asiantuntijat Tauno Taajamaa ja Pia Aalto keskustelevat johtamisosaamisen kehittämisen nykytilanteesta.

Tieturin johtajuuskoulutuksia:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Johtaminen