Webinaari: Ketterä tuotestrategia

Aika: 20.09.2021 13:30
Kesto: 45 min

Yritysstrategia määrittelee yleisellä tasolla, miksi yritys on olemassa, keitä se palvelee ja miten. Todellisuudeksi strategia muuttuu vasta kun yritys ja sen asiakkaat ja kumppanit yhdistävät voimansa edetäkseen konkreettisin askelin kohti uutta tulevaisuutta.

Ketterä tuotestrategia näkee maailman pienyrittäjän silmin, vaikka se olisikin osa suuremman organisaation visiota. Se lähtee liikkeelle asiakkaasta, jolla on ongelma. Etsimme tähän ongelmaan minimaalisen käyttökelpoisen ratkaisun ja julkaisemme sen. Keräämme palautetta ja arvioimme sitä ankaralla kädellä. Suuri osa kokeiluistamme epäonnistuu, mutta lopulta löydämme ratkaisun, jonka monet asiakkaat ostavat.

Vasta tämän jälkeen alamme kasvattaa organisaatiota. Hankimme kumppaneita ja palkkaamme lisää väkeä. Menestymme uudessa maailmassamme, joka on epävarma, hyvinvoiva ja vaativa, jos organisaatiomme ja sen yhteistyöverkosto on sopivan joustava ja monitaitoinen. Ketterä tuote on pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Se mukautuu yllättäviinkin asiakastarpeisiin. 

Ketterä tuotestrategia -webinaarin sisältö:

  • Tuotestrategian iso kuva
  • Maailmamme uusi normaali
  • Etsi asiakas, jolla on ongelma
  • Ketterä organisaatio
  • Mukautuva tuote

We­bi­naa­rin asian­tun­ti­ja

Pentti Virtanen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja Certified Scrum Trainer. Hänen erityisalueenaan on toiminnan kehittäminen erityisesti ketterillä Lean- ja Scrum-ajattelumalleilla.

Pentin pitkä ja monipuoleinen työkokemus sisältää mm. käytännön projektijohtamista suuryhtiössa ja IT start-upin kasvutarinan 15 henkilöstä 500 henkilöön. Pentin tilaisuuksissa yhdistyvät vahva teoreettinen tausta ja opettavat tarinat hänen käytännön kokemuksistaan.

Tieturin ketteryyskoulutuksia:

Katso kaikki Agile, Lean ja Scrum -koulutuksemme

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Scrum Ketteryys Scrum Product Owner