Webinaari: OKR – mahdollisuus vai haaste ketterille tiimeille?

Aika: 19.04.2024 10:00
Kesto: 45 min

Tässä webinaarissa saat yleiskuvan OKR-mallista ja sen käytön tyypillisimmistä haasteista sekä miten ketterät tiimit voivat hyödyntää mallia omassa arjessaan.

OKR (Objectives and Key Results) eli tavoitteet ja avaintulokset on monissa organisaatioissa käytetty strategian ja tavoitteiden johtamisen malli. Erityisesti ketteriä toimintatapoja hyödyntävät organisaatiot ovat saaneet paljon hyötyjä OKR-mallin käytöstä. Parhaimmillaan ne tuovat ketterille tiimeille selkeyttä ja läpinäkyvyyttä tuotteen ja organisaation pitkän aikavälin tavoitteisiin ja strategiaan, mutta huonosti toteutettuna ne tarjoavat päälle liimatun mekaanisen rituaalin tai keskittyvät määrittämään konkreettisia päivittäisiä tehtäviä.

Si­säl­tö OKR-we­bi­naa­ris­sa:

Tule mukaan tähän webinaariin saamaan kirkastusta mitä OKR:t ovat ja löytämään keinoja niiden hyödyntämiseen ketterissä tiimeissä.

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Mikä OKR?
  • Tyypillisiä haasteita ja sudenkuoppia
  • OKR ja ketterät tiimit

Webinaarin ajankohta: pe 19.4.2024 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Objectives and Key Results -asian­tun­ti­ja

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä erilaisten tilaisuuksien fasilitoinnista. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC), Certified LeSS Practitioner (CLP) sekä Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.  

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

OKR