Mobiilikehitys-koulutukset

Kouluttaudu ammattilaiseksi

Kotlin-ohjelmointiUusi!

Kotlin on JetBrainsin kehittämä moderni ohjelmointikieli, joka toimii Java Virtual Machine (JVM) -alustalla. Kotlinin ensisijainen tavoite on tarjota ilmaisuvoimaisempi, modernimpi ja turvallisempi tapa toteuttaa koodia ...
Helsinki Classroom
Remote
2 päivää 16.-17.5.
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

Xamarin-ohjelmointi

Xamarin kasvattaa suosiotaan mobiilikehityksessä. Sen avulla voidaan käytännössä yhdestä koodipohjasta tuottaa sovellukset Android-, iOS- ja Windows-pohjaisiin laitteisiin. Enää ei ole tarvetta opiskella kunkin alustan luontevinta ...
  Classroom
2 päivää
1550 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

Android Developer Workshop

Android Developer Workshop covers the principles of application development for the Android platform.
Helsinki Classroom
Remote
2 päivää
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

Android Kotlin ja Jetpack Compose -sovelluskehitysUusi!

Android Kotlin ja Jetpack Compose-sovelluskehitys koulutuksesta saat kattavat perustiedot moderniin Android-sovelluskehitykseen. Kurssin teoria käydään läpi teoria- ja demosessioina, minkä jälkeen tehdään aiheisiin liittyviä käytännön ohjelmointiharjoituksia.
Helsinki Classroom
Remote
2 päivää
1590 €TAI
2 koulutus-
korttipäivää

Mobiilikehitys

Teetkö tai suunnitteletko mobiilisovelluksia? Haussa osaaminen Xamarin-ohjelmointiin? Tavoitteena Android- tai iOS-sovellus? Katso mobiilikehitys-koulutuksemme.

Tieturilta saat tarvitsemasi koulutuksen mobiilisovellusten kehittämiseen. Löydät meiltä myös saavutettavuuskoulutuksia. Valitse koulutus ja tule oppimaan!

Tutustu mobiilikehitykseen

Uutta ja ajankohtaista luettavaa

Katso kaikki blogit