Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myynti

010 4321 001 Ota yhteyttä

Kesto: 2 päivää
Veroton hinta (+ alv 24 %): 1 550 €

Tästä asiakaskohtainen toteutus?

Toteutamme koulutuksia myös asiakaskohtaisina. Jätä yhteystietosi, ja tehdään juuri teille sopiva toteutus.

Voit maksaa:
Koulutuskortti

Paikka ja päiväys

Helsinki
2.9 – 3.9
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
19.9 – 20.9
English English
Ilmoittaudu
30.9 – 1.10
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
4.11 – 5.11
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
12.12 – 13.12
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
Tampere
21.11 – 22.11
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
Online
i Lue lisää

Osallistu koulutukseen kotoa tai työpaikaltasi

2.9 – 3.9
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
19.9 – 20.9
English English
Ilmoittaudu
30.9 – 1.10
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
4.11 – 5.11
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
12.12 – 13.12
Finnish Finnish
Ilmoittaudu

Jaa

Lataa pdf-muodossa

PRINCE2 ® Foundation suomeksi

Koulutuksessa perehdyt Prince2 projektihallintamenetelmään uusimman 2017 version mukaisesti. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä Prince2 koulutus valmistaa sinut suorittamaan Prince2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.

Prince2 (PRojects IN Controlled Environments) on yksi käytetyimmistä prosessipohjaisista menetelmistä tehokkaaseen projektinhallintaan. Prince2 nimensä mukaisesti pyrkii luomaan testattujen käytäntöjen avulla hyvin hallussa olevan ympäristön projektien toteuttamiseen. Tämä alun perin Britanniasta ja ICT-sektorilta lähtöisin oleva projektihallinnan metodiikka on levinnyt maailmanlaajuiseen käyttöön kaikille sektoreille. Reilusti yli miljoona projektiammattilaista on sertifioitunut Prince2 menetelmään.
Prince2 ATOTieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Kohderyhmä

Projektipäälliköt ja muut projektityössä mukana olevat ammattilaiset, jotka haluavat käyttää Prince2-projektinhallintaviitekehystä sekä osoittaa osaamistaan Prince2 Foundation sertifioitumisella.

Esitiedot

Koska tämä on tiivistetty, nopeasti etenevä kurssi, edellytetään osallistujilta perehtymistä ennen koulutusta lähetettävään materiaaliin tai kokemusta Prince2 käytöstä projektinhallinnassa. Etukäteismateriaalina lähetettävään Prince2 opaskirjaan perehtymiseen kannattaa varata aikaa 2-3 tuntia.

Prince2 Foundation -sertifioituminen ei edellytä projektityökokemusta, mutta koulutuksen oppien omaksumiseksi tämä on suositeltavaa.

Sertifikaatti

Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen Prince2 Foundation -sertifiointitestin. Testin hinta 350 € + alv. lisätään kurssimaksuun. Sertifiointitesti on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16.15 - 17.30. Jos olet kurssilla etäosallistujana, voit suorittaa myös testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana. Mainitse osallistumisestasi sertifioitumistestiin ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Testiin ilmoittautuminen on sitova.

Olemme varmoja, että Prince2 Foundation -koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 eur + alv.

Kurssin materiaalit

Prince2 Foundation -kurssimateriaali ja valinnainen testi on englanniksi. Opetuskielenä on suomi tai englanti kurssipäivämäärän vieressä olevan lipun mukaisesti. Prince2 koulutuksen kuvauksen englanniksi näet tästä.

Tässä Prince2 Foundation koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen Prince2 viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti Prince2 metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.

Sisältö Prince2 koulutuksessa

Opit sekä ymmärtämään että hyödyntämään Prince2-viitekehyksen tärkeimpiä konsepteja:

 • 7 teemaa 
 • 7 prosessia
 • 7 periaatetta

Osaat näitä hyödyntäen mm.

 • johtaa poikkeamilla – toleranssien käyttö aikatauluissa, kustannuksissa, laadussa jne. lisää joustavuutta ja vähentää päätöksentekotarpeita 
 • peilata toimintaasi koko ajan projektin liiketoimintaperusteeseen (Business Case) ja sen voimassa pysymiseen 
 • määrittää tehokkaaseen toimintaan tarvittavat input- & output-tiedot eri projektivaiheiden välille 
 • luoda projektiorganisaation, jolla on selkeät vastuut 
 • hyödyntää testattuja raportointimalleja 
 • reagoida muutoksiin hallitulla tavalla 
 • suunnitella projektin elinkaaren 

Halutessasi suorittaa Prince2 Foundation sertifioitumisen, on koulutus harjoitustesteineen valmistanut sinua tehokkaasti sertifioitumistestin läpäisemiseen.

Prince2 Foundation sertifioitumistesti

Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen Prince2 Foundation -sertifiointitestin. Testin hinta 350 € + alv. lisätään kurssimaksuun. Sertifiointitesti on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16.15 alkaen. Jos olet kurssilla etäosallistujana, voit suorittaa myös testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana. Mainitse osallistumisestasi sertifioitumistestiin ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Testiin ilmoittautuminen on sitova.

 • Testissä on 60 monivalintakysymystä
 • Testin läpäisy vaatii 55% oikeita vastauksia, eli 33 kpl
 • Testi on englanniksi
 • Mitään tietolähteitä ei saa käyttää (esim. ei sanakirjaa, ei Google Translate, ei Prince2 Manual)
 • Testiaika on 60 min + muuta kuin englantia äidinkielenään puhuville 15 min lisäaika
 • Esimerkkikokeita ladattavissa Axeloksen sivuilta

Prince2 Foundation koulutuksen aikataulu

Ensimmäinen koulutuspäivä on klo 9:00 - 16:30, toinen koulutuspäivä on klo 9:00 - 16:15. Aamukahvia tarjolla 8:30 alkaen.

Jos haluat sertifiointitestin, se on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16:15 - 17:30.

Koulutuskortti Prince2 Foundation -kurssilla

Tieturin koulutuskortilla maksavilta veloitetaan 90 € + alv. materiaalikustannus.