EtusivuLiiketoiminnan kehittäminenVirtuaalitodellisuus (VR) myynnissä ja markkinoinnissa.

Virtuaalitodellisuus (VR) myynnissä ja markkinoinnissa.

Koulutus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden syventyä virtuaalitodellisuuden hyötyihin ja käyttötapoihin erilaisissa myynnin ja markkinoinnin kohteissa.Virtuaalitodellisuus tarjoaa yrityksille esimerkiksi interaktiivisia tilojen esittelyitä,tuotteen QR-koodista aukeavaa VR-materiaalia tai tuotteen testikäyttöä virtuaalitodellisuudessa. Asiakkaalle voidaan antaa lisäarvoa tuottavaa informaatiota tai mahdollisuutta kokea tuote käytännössä ilman ylimääräisiä kustannuksia asiakkaalle.


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

4 tuntia


Hinta

400 €

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka ova kinnostuneita Virtuaalitodellisuudesta ja haluavat oppia hyödyntämään sitä myynnin ja markkinoinnin työkaluna.

Tavoite

Tämän koulutuksen aikana jokainen osallistuja pääsee konkreettisesti näkemään ja kokemaan koko prosessin kuinka hyödyntää Virtuaalitodellisuutta markkinointi työkaluna sekä myynnin edistäjänä. Osallistuja pääsee jatkamaan harjoittelua myös koulutuksen jälkeen 30 päivänVR-työkalun lisenssillä.

Esitiedot

Koulutus ei vaadi esitietoja.

Kurssin sisältö

Koulutus rakentuu tiiviisti käytännön esimerkkien ympärille sekä osallistujat pääsevät myös itse rakentamaan ohjatusti virtuaalitodellisuusympäristöä.

Aikataulu

09:00-13:00