Webinaari: Fasilitoinnilla voimaa tiimityöhön

Aika: 12.01.2024 10:00
Kesto: 45 min

Tässä webinaarissa pääset pulahtamaan fasilitoinnin maailmaan. Saat ideoita, kuinka voit parantaa ryhmätyötilaisuuksien onnistumismahdollisuuksia. Poimi myös mukaasi vinkkejä, miten varautua ja ennalta ehkäistä mahdollisia haasteita.

Fasilitointi on lähes jokaiselle hyödyllinen taito, jolla voit parantaa tiimien yhteistyötä ja saada ihmiset työskentelemään tavoitteellisesti yhdessä. Pahimmillaan kuitenkin fasilitoinnista on jäänyt osallistujille traumoja väkisin suoritetuista tarkoituksettomista muka-kivoista harjoituksista ilman että mitään merkittävää on saatu aikaiseksi. Mutta näin ei todellakaan pidä olla!

Si­säl­tö fasilitointiwe­bi­naa­ris­sa:

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Miksi fasilitoida?
  • Kasa menetelmiä vai hallittu edistyminen?
  • Onnistuneen fasilitoinnin kulmakivet
  • Harmaita hiuksia ja ongelmatilanteita, varautuminen haasteisiin

Webinaarin ajankohta: perjantai 12.1.2024 klo 10.00 – 10.45.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fasilitoinnin asian­tun­ti­ja

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä erilaisten tilaisuuksien fasilitoinnista. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC), Certified LeSS Practitioner (CLP) sekä Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.  

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Fasilitointi