Webinaari fiksummasta työskentelystä ketteryyttä hyödyntäen

Aika: 14.09.2020 14:30
Kesto: 60 minuuttia

”Työ ei tekemällä lopu” -sanonta pitänee paikkansa, mutta voisiko työtä tehdä fiksummin?

Lean ja ketteryys tarjoavat ajattelumalleja, joita hyödyntämällä voit työskennellä fiksummin, keskittyä asioiden valmiiksi saamiseen ja sitä kautta arvon tuottamiseen ja siten samalla hallita kuormittumistasi. Keinoja etsitään niin Lean- ja ketterän ajattelun kautta kuin erilaisista viitekehyksistä kuten SAFe (Scaled Agile Framework™), Scrum ja Kanban. Tässä webinaarissa aiheesta puhutaan niin yksilö- kuin tiimitasolla.

Webinaari on tarkoitettu niin tiimien jäsenille kuin heidän johtajilleen ja valmentajilleen; kaikille, jotka ovat kiinnostuneita asioiden hyvästä sujumisesta ja asioiden valmiiksi saamisen tuottamasta arvosta ja hyvästä olosta yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Webinaarin asiantuntija

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Anssi Rusanen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä , ketteristä menetelmistä sekä transformaatioista niihin. Hän on sertifioitu SAFe Program Consultant (SPC)  ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja heidän toimintaansa kaaoksen keskellä.

Tieturin ketteryyskoulutuksia

Asiasanat:

Scrum Ketteryys Johtaminen