Webinaari: Ketteryyden arvomaailma

Aika: 14.06.2024 10:00
Kesto: 45 min

Ilmoittaudu

Scrum, SAFe, Kanban, LeSS, DevOps… Organisaatioissa on paljon tietoa, miten näiden viitekehysten ja toimintamallien ääressä pitää toimia ja mitä tehdä, mutta onko yhtä selkeästi tiedossa millaisten arvojen ja periaatteiden mukaisesti kaikkien on elettävä, jotta toimintamalleista saadaan paras hyöty? Tässä webinaarissa kaivaudutaan viitekehysten ja ketteryyden keskiöön ja pulahdetaan ketteryyden arvomaailman ytimeen.

Tässä webinaarissa ei käydä läpi kehitysjonoja, visualisoituja tehtäväseiniä, rooleja tai ketterää tuotekehitystä, vaan avataan eri näkökulmista ketteryyden ns. peruskalliota ja rakenteita, joiden pohjalta organisaatiot ja yritykset pystyvät tarvittaessa kehittämään omia toimintatapojaan paremmiksi. Suora tekemisen kopiointi omaan ympäristöön harvoin tuottaa toivottuja tuloksia, mutta rakentamalla toimintamallit periaatteiden päälle, on toivottuihin tuloksiin mahdollista päästä paremmin. Tervetuloa webinaariin saamaan ymmärrystä erilaisista periaatteista, joiden päälle meille niin tutut toimintamallit ja viitekehykset on rakennettu.

Si­säl­tö ketteryyswe­bi­naa­ris­sa:

Tässä webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Ketteryyden arvot, ennen ja nyt
  • Scrumin ja Kanbanin arvomaailma
  • SAFen ja LeSS:n arvomaailma
  • DevOpsin monet periaatteet

Webinaarin ajankohta: pe 14.6.2024 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Onko sinulla mielessäsi jokin kysymys tai haaste, jonka haluaisit webinaarissa nostaa esille? Kerro siitä meille webinaariin ilmoittautumisesi yhteydessä, niin voimme huomioida sen webinaarin aikana.

Agile-asian­tun­ti­jana

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä erilaisten tilaisuuksien fasilitoinnista. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC), Certified LeSS Practitioner (CLP) sekä Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.  

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Agile Scrum Ketteryys Scrum Master