Webinaari: Miten yhdistät projektien epävarmuuden ja ennustettavuuden? Johtamalla poikkeamia!

Aika: 29.03.2023 09:00
Kesto: 45 min

Projekti tyypillisesti asetetaan, jotta pystyisimme ennustettavasti ja luotettavasti tuottamaan arvoa. Arvon saavuttaminen edellyttää projektin lopputuloksen käyttöönottoa, jolla esim. ratkaistaan ongelmia, tyydytetään tarpeita tai tehostetaan toimintaa. Näin projektit jo lähtökohtaisesti luovat muutosta toimintaympäristöön. Samalla projektien onnistuminen kuitenkin edellyttää ennustettavuutta. Näiden kahden vastakohdan – ennustettavuuden ja muutoksen – yhdistäminen onnistuu, kun projektipäällikkönä hyödynnät projektin poikkeamien johtamista.

Tässä webinaarissa kuulet, miten PRINCE2-projektimalli pystyy hyvillä käytännöillään yhdistämään ennustettavuuden ja muutoksen vastakohdat ja näin lisäämään projektien vaikuttavuutta. Webinaarissa kokenut projektiammattilainen tutustuttaa sinut tarkemmin PRINCE2:n Manage Stage Boundary-prosessiin sekä siihen miten poikkeamasuunnitelmalla (Exception Plan) ja poikkeamaraportilla (Exception Report) saat projektin hallintaan.   

Webinaarin ajankohta: keskiviikko 29.3.2023 klo 9.00–9.45.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

PRINCE2-webinaarin kohderyhmä

Webinaari on suunnattu projektipäälliköille ja muille ammattilaisille, jotka työssään vetävät projekteja/hankkeita tai osallistuvat projekteihin yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Tieturilta löydät yli 30 koulutusta projektityöhön, mm:

Katso kaikki projektikoulutuksemme

Katso myös blogi- ja webinaaritallennetarjontamme aiheesta

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS.

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

PRINCE2 Projektijohtaminen Projektityö