Webinaari: PRINCE2® projektimalli: projektien täytyy tuottaa arvoa

Aika: 30.09.2022 09:00
Kesto: 30 min

Montaa projektia pusketaan pakolla kohti valmistumista, vaikka tiedämme tai epäilemme sen epäonnistuvan. Ehkä omistaja ei halua menettää kasvojaan ja myöntää tehtyjä virheitä. Kuitenkin projektin ennenaikainen keskeyttäminen olisi ainut fiksu ratkaisu. Näin säästyisivät nekin rahat, jotka projektin viimeistely kuluttaisi.

PRINCE2 projektimalli vaati projekteilta arvon tuottamista. Mallin pakollinen periaate on jatkuva liiketoiminnallisen perusteen voimassaolo (continuous business justification). Yksi PRINCE2 projektimallin seitsemästä teemasta on Business case. PRINCE2 on globaalisti yksi maailman tunnetuimpia projektijohtamisen malleja. Se venyy käytettäväksi hyvin erilaisissa projekteissa ja toimialariippumattomana sopii sovellettavaksi aiheeseen kuin aiheeseen.

Tässä tietoiskuwebinaarissa kuulet, miten tätä PRINCE2:n jatkuvaa liiketoiminnallista perustelua sovelletaan läpi koko projektin – esivalmistelusta jälkiseurantaan. Käsittelemme myös mitä PRINCE2 projektimallin Business case -teema tarkoittaa käytännössä, ja miten juuri sinä voit hyödyntää mallin suosituksia omissa projekteissasi.

Webinaarin ajankohta: perjantai 30.9.2022 klo 9.00–9.30.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

PRINCE2 webinaarin kohderyhmä

Webinaari on suunnattu projektipäälliköille ja muille ammattilaisille, jotka työssään vetävät projekteja/hankkeita tai osallistuvat projekteihin yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla.

Tieturilta löydät yli 30 koulutusta projektityöhön, mm:

Katso kaikki projektikoulutuksemme

Katso myös blogi- ja webinaaritallennetarjontamme aiheesta

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS.

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Projekti PRINCE2 Projektijohtaminen Projektipäällikkö