Webinaari: Tehosta työsi virtausta – sukellus Kanbaniin 

Aika: 22.03.2024 10:00
Kesto: 45 min

Kanban on tehokas työmenetelmä, joka tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita prosessien läpinäkyvyyden ja arvontuoton lisäämiseksi. Tässä webinaarissamme tutustut Kanbanin periaatteisiin ja opit, millaisia keinoja se tarjoaa voidaksesi optimoida työn virtausta organisaatiossa. 

Kanban menetelmänä yhdistetään usein ohjelmistokehitykseen, ja IT-alalla sitä hyödynnetäänkin paljon esim. tukipalveluiden hallinnassa, mutta lähtökohta Kanbanille on fyysisen tuotannon puolelta. Kanbania voi siis perustellusti pitää toimialariippumattomana. Nykyisin sitä käytetään tuottavuuden parantamiseen hyvin erilaisissa ja eri aiheisissa tiimeissä. Liity mukaan webinaariimme, jossa saat konkreettisia vinkkejä ja inspiraatiota Kanbanin hyödyntämiseen omassa työssäsi. Tehdään yhdessä työstäsi sujuvampaa ja tuottavampaa! 

Kanban-webinaarissamme käsittelemme seuraavia aiheita: 

  • Kanbanin perusteet: miten Kanban toimii ja miten se eroaa muista menetelmistä? 
  • Arvoketju, joka tuottaa asiakasarvon: mikä se on ja miksi se on tärkeää tunnistaa? 
  • Kanbanin käyttöönotto ja käyttö: hukka ja pullonkaulat, läpivirtauksen optimointi 
  • Visualisointi ja läpinäkyvyys: kuinka Kanban auttaa luomaan selkeyttä työnkulkuun ja päätöksentekoon? 
  • Jatkuva parantaminen: miten voit hyödyntää Kanbania jatkuvan kehittämisen periaatteena? 

Webinaarin ajankohta: perjantai 22.3.2024 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kanban-we­bi­naa­rin asian­tun­ti­ja 

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Anssi Rusanen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä transformaatioista niihin. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja heidän toimintaansa kaaoksen keskellä. 

Tie­tu­rin kou­lu­tuk­sia ai­hee­seen:

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Asiasanat:

Kanban