Webinaari: ITIL® Insights – omat kokemukset ja parhaat käytännöt IT-palveluiden hallinnassa

Aika: 05.09.2023 13:15
Kesto: 60 min

Haluatko oppia lisää IT-palveluiden hallinnasta ja hyödyntää ITILin parhaita käytäntöjä omassa työssäsi? Ilmoittaudu tähän ilmaiseen webinaariin, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja käytännön vinkkejä ITILin hyödyntämiseen.

Webinaarissa asiantuntijamme Pirkko Haffer, jolla on syvällistä tietoa ja pitkältä ajalta omakohtaista kokemusta ITILin toimintatavoista, antaa konkreettisia esimerkkejä siitä, miten välttää IT-palveluiden hallinnassa sudenkuopat ja varmistaa jatkuva parantaminen. Hän kertoo omasta tarinastaan, miten hän on hyödyntänyt ITILin parhaita käytäntöjä omalla urallaan ja miten se on vaikuttanut hänen ammatilliseen kehitykseensä ja menestykseensä. ”Webinaarini tarjoaa tiiviin ja inspiroivan katsauksen ITILin merkitykseen ja siihen, miten voit hyödyntää sitä omassa työssäsi IT-palveluiden hallinnassa”, kuvailee Pirkko.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

ITIL-webinaarin kohderyhmä

Webinaari on erityisesti suunnattu IT-alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita IT-palveluiden hallinnasta ja haluavat tietää lisää ITILin parhaista käytännöistä. Se on hyödyllinen IT-palveluiden johtajille, palvelupäälliköille, prosessien omistajille, IT-konsulteille ja kaikille, jotka työskentelevät IT-palveluiden kehittämisen ja hallinnan parissa.

ITIL-webinaarin asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana toimii Pirkko Haffer Telia Finland Oy:stä. Pirkko on ollut Telian palveluksessa 25 vuotta, jona aikana hän toiminut erilaisissa rooleissa palvelunhallinnan alueella. Hän on mm. jalkauttanut ITIL prosesseja, perustanut sisäisen Service Deskin Norjaan, vastannut palvelunhallinnan kehittämisestä sekä toiminut sisäisenä auditoijana. Pirkko on akreditoitu ITIL 4 Foundation kouluttaja, ja hän toimii ITIL kouluttajana sekä Telialla että Tieturilla.

Telia Company AB (aiemmin TeliaSonera AB) on monikansallinen teleoperaattori, joka muodostui alun perin ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa sekä kiinteän verkon että mobiilin tietoliikennepalveluja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Telia Finland kuuluu Telia Company AB:hen neljän muun maan kanssa (Ruotsi, Norja, Viro ja Liettua).

Aiheeseen liittyviä kursseja

Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS. ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Asiasanat:

ITIL4 ITIL