Webinaari: ITIL®-kyvykkyyksien(prosessien) maturiteetti: parannusmahdollisuuksien tunnistaminen

Aika: 07.03.2024 10:00
Kesto: 45 min

Haluatko kehittää IT-palveluiden hallintaa organisaatiossasi? Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, millä tasolla palvelunhallintanne on kyvykkyyksien(prosessien) osalta? Oletko yrittänyt navigoida eri mallien viidakossa löytämättä tarpeeksi konkreettista mallia omiin kehittämistarpeisiin? Jos vastasit kyllä, niin olet oikeassa paikassa!

Webinaariimme tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä IT-palveluiden hallinnan kyvykkyyksien kehittämiseen. Asiantuntijamme Pirkko Haffer kertoo eri mallien soveltuvuuksista ja mahdollisuuksista unohtamatta mittaamisen merkitystä. Tutustumme mm. Axeloksen viime syksynä julkaisemaan kyvykkyyksien itsearviontiin (practice capability self-assessment) osana ITIL Maturity modelia. Webinaari tarjoaa tiiviin ja käytännönläheisen esityksen siitä, miten voit hyödyntää tätä ja muita malleja omassa työssäsi IT-palveluiden hallinnassa.

Webinaarin ajankohta: torstai 7.3.2024 klo 10.00 – 10.45. Webinaari on maksuton.

Webinaarin tallenne

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

ITIL-webinaarin kohderyhmä

Webinaarimme on erityisesti suunnattu IT-alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita IT-palveluiden hallinnasta ja haluavat oppia lisää ITILin parhaista käytännöistä. Se on hyödyllinen myös IT-palveluiden johtajille, palvelupäälliköille, prosessien omistajille, IT-konsulteille ja kaikille, jotka työskentelevät IT-palveluiden kehittämisen ja hallinnan parissa.

ITIL-webinaarin asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana toimii Pirkko Haffer Telia Finland Oy:stä. Pirkko on ollut Telian palveluksessa yli 25 vuotta, jona aikana hän ollut mukana erilaisissa rooleissa palvelunhallinnan alueella. Hän on mm. jalkauttanut ITIL prosesseja, perustanut sisäisen Service Deskin Norjaan, vastannut palvelunhallinnan kehittämisestä sekä toiminut sisäisenä auditoijana. Pirkko on akreditoitu ITIL 4 Foundation kouluttaja, ja hän toimii ITIL kouluttajana sekä Telialla että Tieturilla.

Telia Company AB (aiemmin TeliaSonera AB) on monikansallinen teleoperaattori, joka muodostui alun perin ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa sekä kiinteän verkon että mobiilin tietoliikennepalveluja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Telia Finland kuuluu Telia Company AB:hen neljän muun maan kanssa (Ruotsi, Liettua, Norja, Viro).

Aiheeseen liittyviä kursseja

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.

Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS. ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Asiasanat:

ITIL4 ITIL